صنايع‌دستي در دل ميراث جهاني ايران جاي مي‌گيرد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، در اولين جلسه شوراي برنامه ريزي و هماهنگي امور موزه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي کشور تصميمات تازه‌اي در خصوص استفاده از ظرفيت‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشورمان مطرح شد.

بنابراين گزارش در اين نشست که رئيس سازمان ميراث فرهنگي، معاونان اين سازمان و سرپرست اداره کل موزه‌ها و اموال منقول و دبير شوراي برنامه ريزي موزه‌ها حضور داشتند، رويکرد توجه به صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي مورد تأکيد قرار گرفت.

با موافقت رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور آثار صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در کنار تمامي بناهايي تاريخي و ميراثي کشورمان امکان نمايش و عرضه را به دست مي‌آورند.

اين گزارش حاکي از آن است که براي نمايش آثار صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي اماکن ملي و ميراثي کشور در الويت قرار خواهند گرفت.

همچنين معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي آمادگي خود را براي تهيه و توليد آثار صنايع‌دستي براي مکان‌هاي تاريخي که به ثبت جهاني رسيده‌اند نيز اعلام کرد.

در حال حاضر 10 اثر تاريخي در کشورمان در فهرست جهاني ثبت شده که فرصت مناسبي را براي نمايش اقلام و توليدات صنايع‌دستي که بخشي از تاريخ و هويت کشورمان هستند، فراهم مي‌کند.

بر پايه اين گزارش همچنين با پيشنهاد رئيس موزه ملي ايران 200 غرفه عرضه و فروش صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي نيز در کنار موزه‌هاي کشور ايجاد مي‌شوند.

اين در حالي است که پيش از اين و به دنبال مصوبه شوراي معاونان سازمان ميراث فرهنگي قرار بود 400 غرفه فروش در اماکن تاريخي و جاذبه‌هاي گردشگري ايجاد شود که از اين ميان 200 غرفه به موزه‌ها اختصاص يافت.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشورمان به شرط حضور هنرمندان صنايع‌دستي به صورت همزمان با توليداتشان در موزه‌ها با اين پيشنهاد موافقت کرد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388083058